ŞANLIURFA EYYÜBİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-Bilim Şenliğinde Atölye Açmak İsteyen Öğretmenlerin Dikkatine !!!

2019-Bilim Şenliğinde Atölye Açmak İsteyen Öğretmenlerin Dikkatine !!!

 

 

TÜBİTAK 4007 ŞANLIURFA BİLİM ŞENLİĞİ

ETKİNLİK MÜRACAAT YÖNERGESİ ve REHBERİ

(2019)

 

1.     2019 Ekim’de gerçekleştirilecek TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği yeni etkinlik müracaatları https://www.sanliurfabilimsenligi.org/etkinlik-formu.asp adresinden yapılacaktır.

2.     Başvurular esnasında Etkinlik Lideri bilgileri girilmesi zorunludur. Etkinlik rehberi ise tercihe bağlıdır.

3.     Her etkinlik müracaatı en fazla 2 personelle gerçekleştirilebilinir. Bununla birlikte başvuran personel aynı anda birden fazla etkinlikte görev alamaz.

4.     Aynı ya da başka isimlerle ve/veya aynı ya da benzer içerikle (konuyla) etkinlik başvurularında maliyeti, başvuru zamanı ve kalitesi gibi faktörlere göre yürütücü ekip tarafından işlem yapılır.

5.      Başvuru sistemine eksik, hatalı veya yanlış bilgi girilmesi, yanlış alan seçimi yapılması, etkinliğin halk sağlığı ve güvenliği için risk teşkil etmesi, insanların kişilik haklarına aykırı çalışma yapılması, etkinlikte etnik kökene, kişi veya toplumu karalamaya yönelik içerik bulunması, omurgalılar üzerinde kesi yapılması, kan veya doku alınması, ağız ya da enjeksiyon yoluyla herhangi bir radyoaktif, toksik ya da etkisi kesin olarak bilinmeyen tehlikeli ve yabancı madde verilmesi, sağlığı tehdit eden deneyler yapılması durumlarında etkinlik başvuruları hangi aşamada olursa olsun elenir.

6.     Etkinlik Görevlileri şenlik günü etkinlik tarih ve saatlerinde seansı başlamadan en az 60 dakika önce etkinlikte bulunması gerekmektedir. Zamanında gelemeyen görevliler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılır.

 

 

Başvuru Rehberi İçin Tıklayınız.

 

 

 

Yusuf paşa Mah. 11 Nisan Fuar Cad. No15 /Eyyübiye - 0414 312 89 80 0414 312 57 04 0 414 314 56 93

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.