ŞANLIURFA EYYÜBİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Ocak Ayı Mazeret Durumuna Bağlı Yer Değiştirme

2017 Ocak Ayı Mazeret Durumuna Bağlı Yer Değiştirme

Mail Tarihi: 04/01/2017

Konu: 2017 Ocak Ayı Mazeret Durumuna Bağlı Yer Değiştirme

Bilindiği üzere;  2017 Ocak ayı öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirmelerinin birinci aşaması olan başvurularının kabul edilmesi ve onay süreci 4-10 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Yer değiştirme duyurusu tüm okul ve kurumlarımıza gönderilmişti. Başvuru işlemleri duyuru çerçevesinde yapılacak olup ayrıca aşağıda belirtilen açıklamalara dikkat edilmesi önem arz etmektedir.

1.       Başvuru sürecinin iki aşamasında da sıklıkla MEBBİS başvuru onay modulü kontrol edilmelidir. (Özellikle başvuruların son günü son saatleri)

2.       Başvuru şartlarını taşımayanların başvuruları kurum müdürlükleri tarafından red edilmelidir.

3.       Başvuru şartlarını taşıyanların başvuruları kurum müdürlükleri tarafından onaylanmalı evrakları aynı gün içerisinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze (onaylı olarak) elden gönderilmelidir. (elektronik başvuru formu 2 nüsha, diğer tüm evraklardan 2 nüsha).

4.       Öğretmenler (MEBBİS’te elektronik başvuru formununda) tarafından doldurması gereken bilgiler öğretmenlerin beyan edecekleri belgelerdeki bilgilerle aynı olmalıdır. Örneğin öğretmenin eşinin çalıştığı İlçe Ankara’nın Çankaya İlçesi, eşinin ikametgâhı Ankara’nın Keçiören İlçesi ise öğretmen özrün bulunduğu İlçeyi Ankara Çankaya olarak seçmelidir.  (öğretmenin eşinin adres kayıt sistemine kayıtlı ikametgâhındaki eğitim kurumları tercih sürecinde MEBBİS’e yansıtılacaktır.)

5.       Duyurunun 10. Maddesi gereği; Başvurular iki aşamada alınacak; birinci aşamada sırasıyla eğitim kurumu, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerince onaylanacaktır. İkinci aşamada (13-18 Ocak) ise eğitim kurumu tercihleri alınacak ve eğitim kurumu müdürlüklerince elektronik ortamda onaylanacaktır. İkinci aşama başvuru formu eğitim kurumunda muhafaza edilecektir.

 

 

Konu mail olarak atılmıştır.

Bilgilerinize..

Yusuf paşa Mah. 11 Nisan Fuar Cad. No15 /Eyyübiye - 0414 312 89 80 0414 312 57 04 0 414 314 56 93

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.